Broodwinkel-winkel-002

Interieurinrichting voor winkels, kantoren en professionelen

Meer dan 15 jaar ervaring, oog voor detail, kwalitatieve materialen, innovatieve technieken en een onberispelijke afwerking. Onze aanpak voor winkelruimtes en kantoren is niet anders dan bij onze specialisatie in uitvaartcentra. Met ons team nemen wij uw totaalproject volledig zelf in handen. Wij zetten uw dromen om in een realistische 3D render. Zo ziet u meteen hoe uw nieuw interieur er zal uitzien. En dat voeren wij perfect uit, om uw gebouw een prachtig en functioneel design te geven.

Winkels

De presentatie van uw producten komt op de eerste plaats. Met onze expertise slagen we er in om een aangename sfeer te scheppen, met toch voldoende prikkels om de klanten aan te zetten tot een aankoop. Met een duidelijke indeling van de winkelruimte zorgen we dat elk product volledig tot zijn recht komt. We denken daar bij ook aan uw gemak met een logische toegankelijkheid van uw voorraadruimte en de juiste plaatsing van uw kassa. Een unieke ervaring van bij het binnenkomen tot het afrekenen.

FB_IMG_1641994326098

Kantoren

Hoe draagt de inrichting van een kantoor bij aan een hoge productiviteit en een optimale sfeer? Daar weten we bij Woodcube alles van. Een afwisseling van open ruimtes om samen te werken met kleinschalige concentratiewerkplekken. Wij halen het maximale uit elke kantoorruimte. Uiteraard besteden we daarbij aandacht aan een goede ergonomie voor het comfort en de gezondheid van uw werknemers. Samen met de nieuwste technieken voor verlichting en akoestiek zorgen wij met onze interieurs voor de ideale werkplek om topprestaties te leveren!

nl_NLNederlands