DSC02880

Totaalprojecten voor uitvaartcentra en begrafenisondernemingen

Door de vele projecten die wij al mochten uitvoeren in de uitvaartsector beheersen wij de finesses voor een totaalinrichting op maat. We kennen uw ambities als zaakvoerder, maar evengoed de verwachtingen van de bezoekers. Zo zorgen we voor een perfect afgestemd ontwerp waar sereniteit overheerst, van ontvangst tot afscheid. Ons team staat klaar om uw onderneming een hedendaagse, professionele uitstraling te geven.

100% op maat

Bij het intakegesprek luisteren we naar u om uw zaak beter te leren kennen. We polsen daarbij naar uw specifieke wensen en noden. We kijken hoe alles ter plaatse verloopt: waar komt de kist toe, waar gebeurt de verzorging,… We denken mee en stellen zo vernieuwende en praktische oplossingen voor.

DSC02706-2

Realistische visualisatie

We nemen een 3D scan van uw gebouw. Daarmee gaan we aan de slag om een innovatief ontwerp op te maken, volledig afgestemd op uw zaak. Met onze 3D render presenteren wij u een realistische inrichting voor uw project. Een ervaring alsof u zelf al in de nieuwe ruimtes rondloopt!

DSC02870

Kwalitatieve uitvoering

Wij begeleiden u van eerste ontwerp tot definitieve oplevering. We zorgen voor de werfopvolging en coördinatie van de verschillende aannemers. We kunnen daarbij rekenen op een team dat al meer dan 15 jaar op elkaar ingespeeld is. Voor uw interieur gebruiken we duurzame en kwalitatieve materialen. Met de nieuwste modellen van verlichting en akoestische technieken zorgen we voor een totaalervaring voor elke klant en bezoeker.

nl_NLNederlands