Bjorn Vandermeersch bij Woodcube Passendale

Specialisatie is de toekomst

Woodcube begon voor Bjorn Vandermeersch als schrijnwerkerij op maat voor zowel particuliere als professionele klanten. Het afscheid van zijn vader leverde naast veel verdriet echter ook nieuwe inspiratie op. Een visie dat de uitvaartsector nood had aan vernieuwing. Die aanpak begon hij te verfijnen. Niet alleen in de inrichting van gebouwen, maar ook door onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten.

Woodcube geeft functionele objecten een stijlvol design. De taak van de begrafenisondernemer wordt makkelijker en lichter, terwijl bezoekers tot rust komen in een harmonieuze omgeving. Zo is alles tot in de details op elkaar afgestemd, van de grootste aula tot de kleinste sokkel voor urnes.

15 jaar vakmanschap

Woodcube is de creatieve inspirator die de sector kent en die meedenkt met de klanten. Maar teamwork makes the dream work.  Door samen te werken met ervaren stielmannen, allemaal specialisten in hun vak, slagen we er in om alles gestroomlijnd uit te voeren. Binnen de afgesproken timing, met een onberispelijke afwerking. Woodcube zorgt voor de coördinatie om u volledig te ontzorgen.

WOODCUBE-4943

Handmade in Belgium

Woodcube draagt met trots het Handmade in Belgium label! En dat passen we toe in alle aspecten van ons werk. 

Een voortdurend engagement voor vakmanschap en duurzame productie. Kiezen voor materialen van Belgische leveranciers, samenwerken met lokale ondernemers en aandacht besteden aan duurzaam bewerken en verwerken van producten.

Zo is kwaliteit altijd zeer dichtbij!

WOODCUBE-4817

Ons plan van aanpak

Woodcube begeleidt u bij de totaalinrichting van uw zaak. Met onze kennis denken we mee om uw wensen om te zetten in een innoverend ontwerp. 

We staan u bij in het kiezen van materialen en technieken. Het design tonen we in een 3D visualisatie, zodat u een realistische kijk heeft op de toekomstige inrichting. We voeren alles uit met respect voor de nodige afspraken en volgens de overeengekomen timing. Zo krijgt uw zaak een nieuwe allure met hoogwaardige kwaliteit en een piekfijne afwerking!

nl_NLNederlands