Webshop

Dit is in een introtekst voor de webshop.

Productpresentatie

Met ons uniek systeem presenteren wij uw assortiment kisten ‘zwevend’ zodat ze ten volle tot
hun recht komen. Met de juiste belichting worden alle details perfect getoond om uw klanten in alle rust de juiste keuze te laten maken.

We zorgen dat uw aanbod urnes, grafstenen, gedenkplaten, bloemstukken en sieraden een prominente plaats krijgen in het interieur, zodat uw klanten de overledene het afscheid kunnen geven dat hij of zij verdient.

Innovatieve oplossingen

Onze ervaring in de sector is onze grootste troef! Zo ontwikkelden wij de Fune Cube, unieke maatwerk modules die uw winkelruimte snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling geven. Modules met oneindig veel mogelijkheden, in verschillende kleuren en met meerdere opties.

Een urne verdient een warme en bijzondere plaats. Speciaal daarvoor ontwierpen we de Memory Cube. Zo blijft de geliefde in huiselijke sfeer, op de favoriete plek. Net daar waar de herinnering het meest nabij is. Een eervolle thuis voor de urne.

Ergonomisch confort

Als begrafenisondernemer wachten u heel wat delicate handelingen met het lichaam en de kist. Woodcube zocht naar oplossingen om dit lichter en gemakkelijker te maken. Onze Cube Trolley is een functioneel design voor de presentatie van de kist of rouwbedje. Met een draagvermogen
van 225 kg en verschillende mogelijkheden van afwerking verplaatst u de kist eenvoudig door de ingewerkte wielen in het systeem.

Wij bieden twee soorten sokkels aan voor het plaatsen van de urne in de dienst: een model op zetelhoogte en één van 110 cm hoog. En vooral, op maat gemaakt om makkelijk te transporteren in de lijkwagen.

fr_FRFrançais